fbpx

Product Fashion commercial portrait city nature street Photography

BMW x MAKESENSE - Launch

For nyligt fik jeg en fantastisk mulighed for at arbejde sammen med det gode team, MakeSense – Vi deltog i den skandinaviske launch af den nye BMW iX1 i Tversted. – Og heldigvis valgte produktionen mig, til at dække fotos under eventet i mens de havde fokus på at fange skarp, cinematisk video. Det var en mega fed oplevelse. Teamet, bil-journalisterne og BMW gjorde det til en super dag og de er tilfredse med resultatet. Ser meget frem til at lave flere projekter som disse. – Tak igen til Murad Ahmed, CEO MakeSense.

TAMA - Fotos til hjemmeside

Virksomheden Tama ligger i vestjylland og producerer trykluftdrevne knæledspressere, værktøjer og maskiner i specialudførelser samt værktøjer til karosserireparationer.
I forbindelse med udviklingen af deres nye website, havde de besøg herfra og slap afsted med en masse gode relevante billeder.

 

Sandra - Portrætter

Senest har TFP Model Sandra og jeg været på shoot ved Bulbjerg Klint. Naturen ved Bulbjerg og selve klinten er ikke noget man ser hver dag – og bestemt et besøg værd!
 
Du kan tjekke Sandras øvrige projekter ud på hendes instagram profil: https://www.instagram.com/sandraaalborg/
 

Sandra - Portrætter

I sommeren 2021 tog tfp model, Sandra og jeg ud på den, nu nedbrændte, tidligere SOSU-skole i Aalborg. Lokalerne har længe været forladt og stedet har været en kendt som et “haunted house”
 
Du kan tjekke Sandras øvrige projekter ud på hendes instagram profil: https://www.instagram.com/sandraaalborg/
 

Nordic Bay Plakat

PT arbejder en tidl. klassekammerat og jeg på et projekt, hvor vi hjælper restaurationsbranchen med indflydelsesrig og relevant indhold fra lokalområdet, i form af plakater.
 
Du kan nu besøge vores webshop https://nordicbayplakat.dk/
 
Disse er et uddrag af en plakatserie til Hotel Phønix Hjørring og skal bruges i forbindelse med indretning af nye hotelværelser.
 

AIESEC - Street Portrætter

I marts var jeg ude på et episk shoot med nogle af af de unge mennesker fra @aiesecindenmark – Og tak til @alexandrastanci som I ser her.
 
Jep. Vejret var overskyet og vådt… – men dét har også sine fordele, når det kommer til portræt-fotografi. Lyset bliver kastet og “diffused” gennem skyerne, hvilket gør det helt blødt.
 

HappyPlantDay

Tak til Mimi for at vise mig @happyplantday_ ‘s kontor og lager med indretningsplanter – Check lige hendes cool jungle-agtige arbejdsplads🌱
Masser fede elementer i forgrunden, for at skabe mere dybde📸
Find Mimis butik på https://happyplantday.com/

Suzumi

Sushi-restauranten Suzumi i Aalborg og Randers havde brug for nogle billeder og videoer til deres indholdsstrategi på Facebook, Instagram og TikTok.
Skudt med 50mm og en lav blænde på 1.2 for at isolere maden mest muligt📸
Find din nærmeste Suzumi på https://suzumi.dk/

Ellen Saur

Ellen har en rideskole og tilbyder undervisning i div. når det kommer til hesteryg. – En sand udfordring at tage skarpe billeder, med så mange kræfter løbende rundt omkring sig
Skudt med 50mm under solnedgang for at få det varmeste og blødeste lys📸
Læs mere om Ellen Saur og hendes heste på https://ellensauer.dk/

HappyPlantDay - EVENT

Mimi fra @happyplantday afholdte i juni måned et “plante-event” – hvor jeg var med som fotograf. Elementer i forgrunden, for at skabe mere dybde📸
Find Mimis butik på https://happyplantday.com/
Klar til at sparke dit projekt i gang?
VIDEOPRODUcTION// PHOTOGRAPHY

Få en uforpligtende snak om foto eller video-content-marketing i din virksomhed og hør hvad vi kan hjælpe dig med hos casperhilmand.dk